• وبلاگ : تارنما
  • يادداشت : از شايعه تا واقعيت
  • نظرات : 0 خصوصي ، 5 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    سلام.

    به موضوع خوبي پرداخته و ايد. اين مسئله ي سوء استفاده هاي برخي مغرض يا مال دوست و جاه طلب امثال كاظميني از باور هاي عميق مردم در بستر سادگي و نا آگاهي آنان از جمله ابتلائات جامعه ي ديني ما در عصر امروز است. و خوب هم به عدم توجه با شايعات بي پايه و اساس اشاره كرده ايد. اما اي كاش در ذكر مصاديق موارد شايعاتتان دقت بيشتري مي كرديد.

    بله توجه به مفهموم حديث گرانمايه ي حضرت علي به ما مي آموزد كه با انتشار صرف شنيده هايمان كه دليلي هم براي اثباتش نداريم آبروي مسلماني را نبريم. اما بايد توجه داشت كه اين بدان معني نيست كه هرچيزي را ما شخصا نديده ايم نادرست باشد. (هرچند كه در مورد اين طور مسائل هم بايد براي گفتن آن احتياط كرد) اما اين اصل يك ماجرايي كه اتفاق افتاده است را زير سوال نمي برد.

    متذكر مي شوم كه اين صحبت بنده تنها بعضي از موارد ذكر شده توسط شما را شامل مي شود، نه همه را.

    اگر براي صحبت هايم نياز به توضيح بيشتري بود در خدمتم.

    لطفا اين كامنت خصوصي بماند.

    يا علي

    پاسخ

    سلام. من درباره ي صحت و سقم موارد ذکر شده، نظري ندادم. فقط مي خواستم اين را بگويم که تا از خبري مطمئن نشديم، با آن معامله ي واقعيت نکنيم و طبق حکم عقل و ارشاد امامان، آنرا در ظرف امکان بگذاريم تا حقيقت روشن شود. فرقي هم ندارد که چه خبري باشد. مهم اطمينان است. بله، ديدن، نمونه ي بارز علم است ولي همه چيز در آن خلاصه نمي شود. فکر مي کنم مطلب روشن است.